torsdag 9 december 2010

Tillbaka!

Hej mina vänner! Tog en liten bloggpaus, men nu är jag tillbaka. Har haft mycket omkring mig sista veckan och kände mig lite trött på datorn så jag lät både den och mig vila lite. Man beöver det ibland tror jag, stänga av bruset helt enkelt. Jobbar på en ny sajt för broderier m.m., men har även en liten smyckeskollektion på gång. Är galen i smycken, gärna stora och lite annorlunda. Nu har jag fått idéer till några egna alster, så jag hoppas få ihop lite roliga grejer över helgerna om inte förr. Spännande, spännande! Mer om det framöver. Nu till lite inspiration såhär i vinterkyla och snökaos!. Först några fina halsband från Heather Kent:

På fina bloggen Not Martha hittade jag dessa fina mini-pepparkakshus att hänga på kaffemuggen. Klicka på länken för intruktioner. Ska baka pepparkakor i nästa vecka och jag undrar jag om jag inte ska testa att göra några såna här. Så himla fina tycker jag!:

Fina små anime-figurer från Greenie Marie:

Nu väntar sängen! Imorgon är det städdag som gäller för mig. Julen är ju snart här och jag vill få fint i god tid. Dessutom har jag lite smårenoveringar kvar att slutföra. Lite målning i hallen, nya knoppar på luckorna i köket och lite annat. Har så många påbörjade projekt som behöver avslutas för att ge plats åt ny inspiration. Varför är det så lätt att sätta igång med nya projekt hela tiden? Och så svårt att slutföra? Alla ofärdiga projekt blir till mentalt skräp som gör en både trött och stressad på samma gång. Känner ni igen det? Jag är i alla fall hopplös på att inte göra klart. Som en 100-meterslöpare som bryter vid 90 meter varenda gång! Har inte alltid varit sån så jag vet att det går att lära om. Tränar för fullt! Virkade klart en sjal nyligen. Genast blev det mer plats i själen för nya tankar och idéer. Näst på tur står en fotpall som jag börjat klä om men inte gjort klart. Därefter en julklapp som jag håller på och tovar till min mamma. Har några tavlor att hänga och ett par saker som ska ramas in. Det ska också göras de närmaste dagarna. Är ju så härligt när saker blir klara! Först ska här sovas lite bara. Vi hörs snart igen!

Kram, Lina

1 kommentar:

  1. Dom där pepparkakshusen var ju fantastiska! Tänk vad folk kommer på :O

    Kram på dig!

    SvaraRadera