onsdag 15 september 2010

Förändringar

Tänk vad tiden går. Ena stunden bloggar man var och varannan dag. Nästa stund har det gått flera månader utan ett enda inlägg. Den främsta anledningen till detta är mitt nystartade företag Ugglans Skrivbyrå

Dessutom kände jag att jag körde fast och tappade inspirationen litegrann. Har så många intressen och allt tar sin tid i anspråk. Ett av mina främsta intressen är dockor, allra helst de asiatiska varianterna som Blythe, Pullip och diverse BJD´s, utläses ball-jointed dolls, som kanske kan beskrivas som ledade dockor i anime/manga-stil. Dockskåp och miniatyrer är ett annat stort intresse och jag gör sedan länge katter och hundar i miniatyr, på beställning, till samlare och djurälskare.

På grund av detta byter Minette & Minou inriktning från och med nu. Kreativitet i stort är fortfarande en del av idén med bloggen, men fokus kommer att ligga på dockor, miniatyrer och liknande. Hoppas ni blir nyfikna och hänger kvar.

En annan stor förändring är att jag byter språk från svenska till engelska, Detta då jag har så många vänner och bekanta inom dock- och miniatyrsvängen att jag vill att även de ska kunna följa med i det som händer och sker på det området i mitt liv.
Till bloggen kommer också höra en butik på Etsy

Hoppas ni hänger med på mitt nya vägval!

Kram, Lina

2 kommentarer:

  1. Kul att du är med igen! Hoppas det går bra med ditt företag! Även om jag kommer att sakna alla de andra fina bilderna, ser jag fram emot din nya inriktning. Väntar med spänning!

    SvaraRadera
  2. Hej Välkommen tillbaka! Jag hänger självklart med!

    SvaraRadera