söndag 16 maj 2010

Dokusåpa-camping!

Här i Böda är den stora snackisen just nu att Kanal 5 kommer spela in en ny dokusåpa här till sommaren. Såpan görs av samma produktionsteam som gjorde "Ullared"-såpan och kommer utspela sig på och kring campingplatsen Böda Sand. Där kommer man få följa ett par semestrande familjer och också några personer som jobbar på campingen. Flera vänner till mig har blivit tillfrågade men avböjt. Det hade jag också gjort. Gud vet vilken bild/nidbild de kan tänkas ge av en i slutproduktionen. Hu! Fick idag veta att hela produktionsteamet (Strix television) kommer bo hos grannen, Böda Hotell så jag lär väl inte våga mig ut i sommar! Får hoppas att de håller kameror och mikrofoner avstängda när de är här. Jag skulle ALDRIG vilja bli dokusåpa-kändis! Ska bli kul att följa arbetet dock. Såpan visas på Kanal 5 i höst efter vad jag hört.
Med anledning av det kör vi lite camping-tema idag. Se här vilken fin sparbössa jag hittade hos RP Feik Graphics:Här en variant att förvara vykort i:och några målade varianter:Magneter från Scowling Owl:Kudde gjord av Helena Carrington:Mest udda torde vara den här juldekorationen!!! Jul i husvagnen känns ju mest sorgligt, eller hur? Lite kul är den ändå. Säljs av Recycled Woddart:Hos Kristin Lee Cards hittade jag de här urfina korten!:Lunchlåda med campande robotar på finns hos Mushy Bug:BD Leather Designs säljer dessa bältesspännen för den riktige entusiasten (nörden?)!:Hos Heather Kent finns detta fina handmålade halsband:Så där ja! Dagens tips! Är inte nån camping-människa själv, men det är onekligen populärt att campa numera. Töntstämpeln verkar borta och vagnarna är som mindre villor! Såg en rulla förbi häromdagen som säkert var 6 meter lång! Otroligt!
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hoppas på sol imorgon. Vi brukar ha så fint väder i maj, men här är då sommaren försenad i år. Hörde att Haparanda hade över 20 grader igår. Snacka om uppochnervända världen! Här var det typ 6 grader och grått grått grått! Suck! Hoppas på bättre tider snart! Kram på er alla! /Lina

1 kommentar:

  1. Nu är det riktigt länge sen du la in nåt här. Jag saknar dina fina bilder! Jag blir så inspirerad här hos dig!

    SvaraRadera