lördag 30 januari 2010

Sommarlängtan!

Är det här ett skämt eller? Var kommer all snö ifrån? Kommer knappt ut genom dörren på morgnarna. Snön når mig upp på låren när jag pulsar till brevlådan. Tror aldrig vi har haft såhär mycket snö på Öland förut. Hade jag velat ha det såhär hade jag ju flyttat till övre norrland och inte till Öland när jag lämnade Stockholm för 10 år sedan. Längtar ut i skogen på mina dagliga hundpromenader, men det är omöjligt just nu vilket gör både mig och hunden olyckliga. Maggie (Berner Sennen x Golden Retriever) älskar snön i och för sig, men det blir för tungt att gå några längre sträckor. Landsvägen är inte så kul att promenera på och dessutom är det halt. Vinden har friskat i också och snön faller ymnigt. Håller mig därför inomhus och pysslar med lite av varje. Längtar efter sommar och tänkte dela med mig av lite fina saker jag sett på nätet idag.

Sommar coasters från Quiltdream:Halsband från Beegrl88:Ett härligt fat med frukter av filt. Mönster från Umecraft:En hel liten fest, också sytt i filt. Mönster från Fairyfox:Såå fina vårkläder som jag har ögonen på till mina Blythe-dockor, från DollyMolly:

Nu känner jag mig lite piggare! Hoppas ni gör det också. Dags att återgå till mitt pysselprojekt. Mer om det snart. Kram på er i kylan. /Lina

1 kommentar:

  1. Vilka söta bakverk! Måste kolla in hur man gör :)

    SvaraRadera