onsdag 17 november 2010

Broderitjänst på gång! + tips

Redan onsdag! Veckorna galopperar iväg! Snart är det jul och det är helt obegripligt tycker jag. Det var ju nyss sommar, eller? Är väl ett ålderstecken det där att man tycker tiden går så fort, antar jag. Försöker komma i stämning genom att titta efter julpynt online. Idag hittade jag dessa av återvunnet papper från Bululu Studio:
Förvaring från Hoganfe:
Lite av varje från grekiska Kallia Supplies Land:


Minimal keramik från The Little Red Door:


Smått och gott från Littleput Shop:
Maisy & Alice gör fina saker av papper och ull:


Jobbar som sjutton med att färdigställa ett gäng broderimönster. Planerar att få upp en första omgång i shoppen senast fredag. Sen kommer jag fylla på eftersom. Allt som allt blir det nog närmare ett hundratal de närmaste veckorna.

Kommer även erbjuda en kundanpassad tjänst där jag kan omvandla vilket foto eller vilken bild (teckningar, egendesignade motiv m.m.) som helst till ett broderimönster (färgkodat, symbolkodat eller både och) komplett med materiallista och övriga instruktioner. Bilden som ska användas skickas till mig via e-post tillsammans med info om önskad storlek och om något i bilden inte ska vara med etc. Det färdiga mönstret levereras sen till kunden som en PDF-fil (Acrobat Reader). Kommer med ett större inlägg om det i helgen. Mycket spännande! Oerhörda möjligheter. Kanske vill man brodera en bild av sitt barn, sig själv eller sin hund eller sin katt. Kanske vill man föreviga bröllopsminnen, barnens teckningar etc. Designa sin egen julduk eller bonad eller något annat. Du ordnar bilden och jag gör om den till ett mönster. Priset kommer ligga på mellan 100:- och 200:-. Kan även göra en utskrift och skicka med "snigelpost", men då tillkommer kopieringsavgift + frakt.

Nu hör jag hur sängen kallar! Ha en härlig torsdag så hörs vi snart igen! Kram, Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar