söndag 25 april 2010

Camping

Nu är det verkligen vår! Den här helgen har husvagnar och husbilar börjat anlända till ön inför Valborgs- och sommarsemesterfirande. Många ställer upp sina husvagnar såhär på vårkanten och helgpendlar hit fram till sommaren då de bor en längre period. Husbilarna tycks bli större och lyxigare för varje år. De är som rullande minivillor med både kök och badrum inuti. Otroligt! Har aldrig varit nån campare själv. Gjorde ett tappert försök i tonåren med en kompis, men vi stod inte ut så länge. Vi hade dock inte nån husbilskomfort precis, utan ett litet ynkligt tält som inte stod emot den vind och det regn som de nätterna bjöd på. Efter tre nätter med tältduken hängandes i ansiktet gav vi upp! Med camping som tema hittade jag en massa fina saker dock. Se här bara:

Halsbandet "Let´s Go Camping" från Silent Goddess:"Pelusa Go Camping" heter denna gosiga björn med tillbehör. Kommer från Fieltrunguis:Fin liten bärkasse från La Lune Designs:Originella örhängen minst sagt. Något för den som gillar att tälta! Finns hos Sypria:Att grilla marschmallows (s.k. "s´mores") på campingsemestern är väl aldrig fel? Vill man hellre ha dem i öronen finns dessa sötingar hos Cute Ability:Eller varför inte husvagnar? Finns hos Everdream Designs:Den ambitiöse kan virka sin egen sovsäck med hjälp av mönster från Furbabies Boutique:Stämpeln "Happy Trails" kommer från Corra Belle:Dessa sååååå fina kort (vilka färger!) hittade jag hos Invita Paper Studio:Även hunden vill ju ha nåt fint på campingturen så klart. Dessa halsband finns hos
Mod Dog Canada:Har man inte råd med nån riktig husbil kan man ju i allafall köpa en i form av en kruka. Hittade den hos Paige Russell:Slutligen en väldigt fiffig grej som är både fin och kan rädda dig i en nödsituation. Detta armband, ett s.k. "Paracord Survival Bracelet", bärs som ett vanligt smycke, men kan lindas upp vid behov och man har då en livlina! Otroligt smart tycker jag. Riktigt snyggt är det också! Finns hos The Angry Robot:
Snart dags för ett av mina favoritprogram, "Sensing Murder" på TV4+. Ett par helt suveräna medium som hjälper till och löser brott på Nya Zealand. Spännande!
En kopp kanelté till det och kvällen är gjord. Ha en fin kväll och en fin måndag!
Kram, Lina

1 kommentar:

  1. Vilka fina campingprylar! Vi trodde inte att vi var campingmänniskor heller, men precis som du skriver så är det ju väldigt bekvämt i husbilarna nuförtiden!
    http://www.freedomtravel.se

    SvaraRadera