tisdag 13 april 2010

Vår, köksrenovering och kameratrubbel!

Vår i luften! Har till och med kunna hänga ut tvätt! Inget luktar godare än tvätt som fått torka ute! Har städdag idag och pysslar med lite av varje. Köksrenoveringen fortsätter. Har snart målat alla luckorna. Lovar visa bilder så fort kameran är fixad. Den har krånglat en tid, men nu är den i goda händer så snart ska jag kunna fota lite igen. På tal om kök så får det vara dagens inspirationstema. Se här vad jag hittade på dagens "runda":

Mönster till dessa virkade glasunderlägg finns hos Casa Di Aries:Kylskåpsmagneter från Madison Craft:Magnetiska klädnypor/klämmor från Cutest Little Things:
Virkad trasmatta (finns i olika färger och storlekar) från Crafty Mothers:Kitchigt men gulligt! Salt- och pepparströare samt tandpetarhållare i form av katter. Finns hos vintagebutiken Wife & Mother. Dessvärre levererar de bara inom USA annars hade jag slagit till:Fina stickers till väggen finns hos Wiwi Coco:Skylt från Patti´s Primitives:Handgjord receptlåda från Crafty Crew:
Smycken till te- eller kaffekoppen? Ja, varför inte. Finns hos B Bye Butterfly:Dags att göra lite mer nytta. Snart kväll igen! Dagarna går så fort! Vad ska jag ha till middag? Har inte ens tänkt på det än. Nåväl, det ordnar sig. Kram på er!/Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar