fredag 23 april 2010

Lite av varje!

Sol, regn, sol, regn, sol, regn, sol, regn...ja ni fattar! Så har dagen sett ut. I alla fall utomhus. Inomhus har det varit mest sol! Läst, pysslat, förberett för helgens köksluckemålning, städat och gosat med djuren. På söndag kommer mamma ner till sitt (och pappas) hus en bit härifrån, så jag har varit där och satt på värmen åt henne. Ska bli mysigt att få umgås. Vi sågs ju i påskas, men då var vi så många.

Idag fick det bli lite av varje av fina saker. Inget särskilt tema, utan sånt som fångat mig och inspirerat på dagens nätrunda. Se här:

Härligt tårt-/kakfat från Vessels And Wares:Hjärtgirland från Cottage In The Sun:Nostalgiska magneter av trä från Pretty Originals:Lilla "Kayla" kommer från Bits Of Whimsy Prims:Luffarschack av filt från Evgie:Av en kashmirtröja är den här gosiga katten gjord. Finns hos Chet And Dot:Pintassilgo Prints har dessa crazy Beatles-fingerdockor!! Jätteroliga tycker jag, om än inte helt nödvändiga!:Armband/halsband (beroende på hur många varv man tar det) i härliga färger från Will Oaks Studio:Som också har det här fina armbandet:Är inte riktigt kry (ont i huvudet och ruggig) så nu ska jag i säng och hoppas att det inte blir till nåt värre. Ha en fin lördag allihopa så hörs vi snart igen!
Kram, Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar