måndag 26 april 2010

Vårlök och kunglig choklad!

Ännu en härligt solig dag. Har varit hos bonden och köpt ägg och även en underbart doftande och smakande citrontimjan. Årets första kryddväxt till kökstrappan. Snart nog står där fullt med godsaker, men än är nätterna för kalla för de mer känsliga typerna som basilika och oregano. Men snart så! Hoppas solen lyst hos er andra också. Visst är det härligt när man känner livsandarna vakna i takt med att våren tar fart. Min hägg är redan full av knoppar och gräsmattan full av vårlök och schilla. Snart kommer tulpanerna också. Älskar tulpaner! Här kommer lite annat fint som gjorde mig glad när jag tittade runt i cyberrymden:

Gulliga små knappar föreställandes hus, från Hodge Podge Arts:Dandelion Blu har dessa halsband som ser ut som små spetskragar:Ugglor av filt i fina färger finns hos Kangaroo Pals:
Fyll en låda med fina minnen. Denna finns hos Notebox:Den här fina huskudden hittade jag hos Robins Egg Blue:Liksom den här väskan...:...och dessa fågelholkar!:
Buddha-kudde från N Creative Solutions:Somrigt armband från Shanty Town Madness:Audrey´s Brinas har det här armbandet:Nu är kaffet klart och till det blir det en bit "kunglig" choklad. Tycker verkligen alla chokladaskar och -kakor med bröllopsdesign som kommit nu är väldigt fint formgivna. Smakfullt! På alla sätt och vis! Ha en fin kväll! Kram, Lina

1 kommentar:

  1. Vad inspirerande med en helomvändning i livet! Hoppas att du fortsätter skriva, men hinner njuta av att bara vara däremellan!

    SvaraRadera