tisdag 26 oktober 2010

Ateljérensning - Böcker och tidningar till salu! Del 1

Har bestämt mig för att rensa lite bland alla böcker och tidningar i min ateljé.
Om du är intresserad av någon av titlarna så kontakta mig på minetteandminou@gmail.com

Uppgifter om hur betalning kan göras får du då. Alla priser inkluderar porto. Inga andra avgifter tillkommer. Jag skickar boken/tidningen inom ett par dar efter att jag fått betalningen. Det är först till kvarn som gäller och det finns bara ett ex av allt så hör av dig snabbt om du vill slå till eller om du vill ha någon mer info om något.

1: Cross Stitch Gold nr 70. Korsstygnstidning från England med massor av mönster och tips. Detta nummer har jultema och innehåller mönster till bland annat en julstrumpa med snöbubbar på, ett vintrigt stadsmotiv, två broderade kuddar, änglar, vargar, alfabete, domherre m.m. Nyskick. Ord. pris 105:- NU 50:- inkl. frakt2: Cross Stitch Gold nr 72. Samma titel som ovan fast ett annat nummer. Innehåller broderimönster till en fantastisk japansk Geisha, en Bordercollie, broderade kort, ABC med djungeltema, kudde med hjärtan och namn (valfritt), blombukett i vackert krus, fågelmotiv. En en centimeter lång reva i omslaget, annars som ny.
Nypris 105:- + porto. Nu 50:- inkl frakt.Två nummer av amerikanska scrapbook-tidningen Scrap & Stamp Arts.
Maj 2007 + juni 2007. Innehåller mängder av tips, idéer, projekt och artiklar om hur du gör fina, kreativa kort och scrapbook-sidor. Jättebra artikel om hur man bäst tar bra kort på sina barn, hur man målar fina bakgrunder till sina bilder och urklipp, vilka verktyg som är bäst till vad, vilka olika lim som finns och hur de fungerar, länkar till bilder och mallar att använda, olika stämpel-tekniker m.m. m.m.

Nypris ca 200:- + frakt (från USA) för båda. Nu 60:-/st alt. 100:- för båda, inkl. frakt.
Japansk hobbybok 1: Om hur man kan tova olika bakverk. Jättefin! Väldigt mycket bilder och tydliga, illustrerade (med foton m.m.) projekt. 80 sidor. Nyskick! Boken är på japanska, men det är lätt att följa intruktionerna till alla projekt.
Nypris ca 220:- inkl frakt. Nu 110:- inkl frakt.


Japansk hobbybok 2: Även denna bok handlar om att skapa bakverk av filt, men inte tovade denna gång utan sydda/limmade av ullfilt/hobbyfilt. Också helt underbar! På japanska, men som den förra boken, med väldigt tydligt illustrerade projekt. Innehåller mönster till alla delar. 96 sidor. Nyskick. Köpte den för drygt 200:-, men säljer den för 120:- inkl frakt.Det får räcka för nu. Ska sätta ihop ett inlägg med fler böcker och tidningar inom en dag eller två. Det här tog tid så nu är klockan 1:26 piiiiiiip!!! och det är definitivt sovdags! Ha världens bästa tisdag!

Kram och natti natti

1 kommentar:

 1. Hej, vilka härliga böcker du bjuder ut.
  Jag fastnade för den där tovboken. Den med en massa tovade djur. Den skulle jag vilja ha.
  Men är den på svenska, det var ju en japansk bok?
  Om jag kan läsa hur man ska göra så vill jag gärna köpa den!
  Hälsningar Barbro.

  SvaraRadera