torsdag 14 oktober 2010

Höst och tyst

Torsdag. Vaknade med regnet smattrande mot rutan, men sen kom solen fram. Har varit en fin höstvecka vädermässigt här på Öland, men i övrigt har jag känt mig lite ur gängorna. Förrförra helgen hade vi Skördefest på ön och det är liksom kulmen på turistsäsongen. Efter det blir det höst på riktigt och såååå otrooooligt lugnt och tyst. Härligt när man vant sig, efter ett par veckor, men lite vemodigt först. Man känner sig lite trött efter sommarens "invasion" och längtar varje sensommar efter att det ska bli lugnt igen, men när det väl blir det behöver man lite tid att ställa om. Det blir så tomt helt plötsligt! Har haft en sån omställnings-vecka den här veckan och först idag börjar jag kunna njuta av tystnaden och lugnet. Nån vecka till och jag fullkomligt ÄLSKAR det. Det var ju därför jag flyttade hit. Fick lov att pigga upp mig med att titta runt på Etsy en stund. Hittade lite av varje som inspirerade.

Hittade fina smycken hos Zoe Varga:

Färgglada nåldynor och nålbrev från Blushful:

Härliga hårsnoddar från Button Boutique:
Blir alltid på gott humör av Knitting Dreams ursöta amigurumisar!!:

Tur i oturen att RoyJoy inte tycks leverera till Sverige. Har pippi på kaffe- och tegods, men har ingen plats i skåpen! Annars hade dessa köpts på momangen!:Ha en fin fredag! Själv ska jag måla om min hall bland annat. Nu ska jag dock sova.
Natti, natti alla fina bloggläsare! Kram, Lina

2 kommentarer:

 1. Förstår att det kan kännas tomt, när det varit fullt med folk hela sommaren! Men som du skriver, skönt när man väl vant sig igen! Antar att det är tvärtom sen på försommaren... från lugnet till att alla "väller in" igen? :)

  Tack så jättemycket! Ja det känns toppenkul med jobben, och tack för ditt fina beröm!
  Ha en underbart (lugn) dag nu! :)
  Kram!
  www.matildasalmen.com

  SvaraRadera
 2. Förstår precis vad du menar med tur i oturen. Jag är också tokig i koppar och muggar. Sambon tycker att man ska ha EN sort och att det ska vara enhetligt. Jag tycker att det ska vara känsla och färg, så man kan ta den kopp man känner för just nu. ;-) (Och ALDRIG att han kommer att vinna Kopp Kampen. Moahaha!!! ;-) )

  SvaraRadera