söndag 14 februari 2010

Kärlekens många ansikten

Kram på er alla så här på Alla Hjärtans Dag! Själv är jag singel så nån romantik har det inte blivit idag. Däremot en massa pussar på både hunden och katterna. Det blir det i och för sig varje dag, men ändå. Har ett lite kluvet förhållande till Alla Hjärtans Dag och allt det innebär av kommers och förväntningar. Kärleken har ju så många ansikten och behöver dessutom få komma till uttryck varje dag på olika vis. All kärlek är viktig, oavsett vart den riktas och till vem. Kärleken till en vän, ett djur, en familjemedlem. Kärleken till naturen, livet och omvärlden. Kärleken till en själv. Det är ju där allting börjar. Att visa sig själv kärlek är att skapa förutsättningar för kärlek till andra. Ska inte bli mer filosofisk än så, bara låta kärlek i största allmänhet vara dagens tema. Att tipsa om prylar är ju förvisso att ta del av kommersen som lätt tar över en sån här dag, men de tips jag delar med mig av och de sajter och butiker jag länkar till är inte i första hand avsedda att få folk att handla mer utan att sprida lite glädje med hjälp av fina saker och bilder, samt att inspirera till eget skapande (obs! ej kopierande).

Titta vilken fin brosch jag hittade! Den heter "Love my pet" och kommer härifrån:Kärleken till muffins kan också vara stark, som för denna lilla valp. Hängsmycket heter "Puggles loves cupcake" och finns här:Fina frivoliteter ("tatting" heter hantverket på engelska) till bröllopet eller annan fin fest. De heter "Slave for love" och finns här:Kärlek kan ju göra väldigt ont också. Smycket "Broken Hearts, Busted Lips" finns hos Ghost Love:En självklar kärlekssymbol, blandbandet, får här representeras av fina halsbandet "Mix Tape" från Rhymes With Luck:Det här fina trycket heter "Robots In Love" och görs av Mengsel Designs:Det här fina trycket, "As Long As I Have You", från urduktiga The Black Apple är jag lycklig ägare till. Det hänger i mitt sovrum:Om det fanns i min hunds storlek (XL, hon är en Berner Sennen mix), skulle jag köpa halsbandet "Tuff Love" från The Cool Puppy på momangen!:Se här vilka fina djur! "Penguin With A Warm Heart" och "Charlie The Owl With love To Share" m.fl. från Woolcrazy:
Fina skor till den minsta älsklingen, från JL Perillo:Kärleken till virkning ska inte heller underskattas! Det här får bli den sista bilden för detta inlägg. Kan man avsluta bättre än med denna helt otroligt söta lilla kaninen "Lil Love Bunny" som finns att köpa hos Necessary Nonsense:Mycket kärlek önskar jag er alla! Nu blir det en kopp te, en dos "Everybody Loves Raymond" (Comedy Central) och sen blir det kudden. Natti, natti! Kram, Lina

2 kommentarer:

 1. Oj vad härliga hjärtesaker. Ugglorna var mina favoriter, vilka hantverk. Supersöta! :)

  SvaraRadera
 2. vilka fina kärlekssaker, älskade ugglorna! supersöta!

  sv: nämen tack så jättemycket, vad glad jag blir! vad gullig du är!

  Trompe l'œil? där lärde jag mig något nytt idag, var tvungen att googla! haha!
  tack så mycket, jag har målat den själv på väggen. såg en sådan i vinyl på någon hemsida men den var riktigt dyr. så då köpte jag lite färg och målade dit den helt enkelt. mycket billigare.. och mycket roligare. (och mycket pilligare.. ojojoj vad jobbigt det var att måla det nedersta partiet... du skulle sett mig. liggandes raklång på golvet framför. AJ i nacken.)
  haha!

  kram
  www.matildasalmen.com

  SvaraRadera