onsdag 17 februari 2010

Onsdagsinspiration i gråvädret!

Snö...snö...snö..
Ska det aldrig ta slut? Hörde från en granne att Öland inte haft såhär mycket snö(som ligger kvar månad ut och månad in) på nästan 30 år. Imorgon ska det visst komma ännu mer! Och till helgen ännu mer! Som ett dåligt skämt! Tur jag tog mig till affären idag för en rejäl veckohandling. Nu tänker jag hålla mig hemma med undantag för de dagliga hundpromenaderna. Dessa promenader är så trista när man inte kan ta sig ut i skogen. Där är snön så djup att varken jag eller Maggie (min hund) kan ta oss fram. Blir trött och hängig när jag inte kan vara ute och röra på mig som jag är van. Inget piggar upp sådana dagar som glada färger och vacker form och en rejäl kopp kaffe (och Chi San från hälsokosten!). Det här piggade upp mig på dagens/kvällens nätkoll/surf:

En äppelgrön ekorre att värma tekannan med, från Fuzzy Logic Felt:En kitchig uggla att ha sina färgpennor i från Vital Vintage:Tovade ägg i härliga färger att dekorera med i påsk. Finns hos Woolicious:Fin nåldyna från Quay and Co:Och en annan (kolla nålhuvudena!!!) från Ladesigns2:Virkade kon "Aurora" från Delicious Crochet:Som också säljer mönstret till denna helt underbara grottman:Slutligen, ett lite annorlunda gökur att hänga på väggen. Finns i flera olika färger. Kommer härifrån:Ännu en uppesittarkväll. OS är inte bra för sömnvanorna, det är då ett som är säkert. Blir en liten stund hockey till, men sen ska det sovas. Hoppas ni andra får sova sött och att ni får en härlig torsdag. Själv ska jag plugga (pedagogik), städa, betala räkningar (äntligen kom studielånen!) och pyssla (tova en nakenhund!).
Kram, Lina

1 kommentar:

  1. det är ju typiskt att OS hålls så långt borta att ens sovrutiner rubbas.. haha! jag ville ju se hockeyn inatt (killarnas) men det gick ju inte speciellt bra, då hade hela denna jobbdag gått förlorad.
    så, då får man kolla på sammandragningen idag, men det är ju inte alls lika skoj eller spännande! :-)

    sv: vad säger du, inget sushiställe på öland? man kanske skulle flytta och öppna ett där, det vore nog lönsamt! ;-) hur långt är det in till kalmar? jag hade nog åkt dit stup i kvarten för att stilla sushi-suget.. hehe!

    www.matildasalmen.com

    SvaraRadera