onsdag 3 februari 2010

Nyslungad snö och fina Alla Hjärtans Dag-kort - Gratis!

Är så trött ikväll att det liknar ingenting! Ändå har det varit en tämligen lugn dag. Vaknade imorse av att ett snäll granne gjorde fina gångar åt mig ute på tomten med hjälp av sin snöslunga. Inget mer pulsande till brevlådan eller soptunnan. Nu kan jag äntligen ta mig fram. Inte behövde jag be honom heller. Det är något av det bästa med att bo på landet. Man hjälps åt utan krav på motprestationer. Bra start på dagen med andra ord.
Tog mig till affären och veckohandlade så nu har jag mycket gott i kylen. Ända pysslet idag blev lite virkning framför TV:n. Är som sagt jättetrött så ska snart i säng med förhoppningen att jag är piggare imorgon. Skulle vilja ta ett tag i ateljén. Har köpt en del nytt material i form av tyger, garner, knappar och annat, som behöver sorteras. Sen ska jag testa symaskinen jag köpte för en hundring på loppis för en tid sen. En likadan som jag är uppvuxen med, en grön Singer, och som jag sydde det mesta av mina kläder på i tonåren. Hoppas denna funkar lika bra. Känns tryggt med en äldre maskin. Nyare maskiner är ofta opålitligare verkar det som, om man inte har råd att köpa en riktigt flådig en förstås, men det har inte jag.

Förutom textila hantverk så älskar jag papper som material.
Alla former av papperspyssel tilltalar mig, från siluettklippning, via origami, presentinslagning, collage, teckning och målning till att göra vackra kort. Om du klickar här hittar du dessa fina Alla Hjärtans dag-kort, som du sen kan ladda ner för att printa ut helt gratis här.



Det här fina kortet och några söta bokmärken, också med ugglor (älskar ugglor!!) hittar du här:



Gillar du att baka mumsiga cupcakes, eller andra goda bakverk, hittar du en länk till dessa fina cake toppers här:



Nu väntar en god natts sömn. Må väl och sov gott ni också! Kram, Lina

1 kommentar:

  1. Menoj vilken trevlig blogg. Origami skulle jag vilja prova på, har aldrig gjort.

    Jag är som lite galen i grodor, vet inte varför, men de är bara så söta. Men ser jag en på riktigt så hoppar jag högt... haha...

    Kommer gärna tillbaka och jag lägger till dig som favorit så jag hittar lätt tillbaka igen.

    SvaraRadera