tisdag 16 mars 2010

Annorlunda smycken

Så länge jag kan minnas har jag älskat smycken! Gärna stora och lite uppseendeväckande. Gärna bijouterier! Att det är oäkta spelar ingen roll, utan det är helt andra faktorer som avgör. Numera måste jag ha äkta silver eller guld (eller akryl) i öronen p.g.a. viss nickelkänslighet, men resten av örhänget kan vara av vad som helst. Älskar att rota runt på loppisar och marknader efter sånt som är lite anoorlunda. I Borgholm har vi turen att ha en underbar butik vid namn Smyckeskrinet, som är helt bräddfyllt av underbara, glittriga och färgsprakande smycken och accessoarer. Ägarinnan gör inköpsresor till Frankrike bland annat och har öga för det där extra. Att komma in i den butiken är som att kliva in i en fantasivärld!

Idag tänkte jag dela med mig av lite roliga smycken jag hittat på nätet. Håll till godo!

Först ett häftigt halsband från Dina Fragola:Armband inspirerat av "Alice i Underlandet", från Just Be Designs:Härligt färgstarka örhängen från Surf And Sand:Cool Steampunk-ring från Steam Designs:Uggle-halsband från Candy´s Art:Handmålad fjärilsring från Siniamos:Halsbandet "Spiro" är inspirerat av, vad som var en av mina favoritgrejer när jag var liten, en Spirograf. Minns ni dem? Man gjorde olika grafiska mönster med hjälp av olika rundlar med hål i där man satte pennan och rörde runt i cirklar inuti en ram. Har fortfarande kvar min. Det här halsbandet gjorde mig rejält nostalgisk. Det säljs hos franska Shop Miette:Liksom detta:Pudel-armband från fantasifulla Suzoom:Som även gör dessa fina hängen till halsband:


De där sista tycker jag är såååå fina! Jag älskar katter och hundar av alla slag!
På tal om det så har jag en vovve här som vill ut och kissa! Bäst att avsluta. Hoppas alla har en riktig toppentisdag. Själv är jag lite överallt idag utan att få så mycket gjort, men såna dagar behövs också. Kram på er alla! Pyssla på! /Lina

6 kommentarer:

 1. Bara ett lite hej o hallå från mej!Vilka roliga hundar! Den vit och svarte med rött halsband liknar vår Sture!/Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Hej Lina! Vilka fina smycken.
  Jag har skickat ett mail till dig men fick ett mail nu om att det inte har kunnat levererats till dig än.
  Vill bara säga att musungen Lova är redo för adoption om du vill ha henne. Du kan se bilder i min blogg.

  SvaraRadera
 3. Roligt att du tycker om lilla Lova :)
  Du behöver absolut inte känna någon stress med hunden. Gör den när du har tid och lust.

  SvaraRadera
 4. Det var väldigt vad du hittar ovanliga ting!
  :)

  SvaraRadera
 5. låter som en härlig affär om hon åker på inköpsresor till frankrike!

  ja de var supergoda!!
  tack så mycket!
  ja jättehärligt att våren är på gång! ÄNTLIGEN!!

  www.matildasalmen.com

  SvaraRadera
 6. Kika gärna in här: http://kalsigt.wordpress.com
  Tror det kan passa dig!

  SvaraRadera