lördag 6 mars 2010

Franskt lördagsgodis!

Vad kan nu det vara? Pain au chocolat? Biskvier? Creme caramel? Nutella? Ja, bland annat förstås. Önskar jag kunde få lite av varje just nu. Är lite godissugen, men äter LCHF-diet (LowCarbHighFat) så det blir inget med det. Istället blir det lördagsgodis i form av fransk design. Kommer mycket fint från det landet. Har en förkärlek för det franska i inredning och formgivning, inte minst för att jag bodde i Frankrike under flera år som barn. I Paris närmare bestämt. Så, voila, här kommer lite fint från La France:

Först lite blandat från underbara företaget Rose Minuscule:Fina fingerdockor (Rödluvan) av Odile Bailloeul:Den här fina asken för färgpennor finns hos Jolies Choses:Liksom dessa fina hårspännen:

Liksom dessa:

Ett skyltfönster i Paris inspirerat av Alice i Underlandet:Nu är det hög tid för fika. I fransk anda en Café Au Lait och en bit mörk choklad, i och för sig belgisk, men det är nära nog, eller hur? Hoppas alla får en fin kväll. Själv ska jag mysa med Andra Chansen och kanske en film. Har städat större delen av dagen så nu ska jag mysa med djuren och bara koppla av. Hej så länge! Kram, Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar