onsdag 17 mars 2010

Blandad kompott!

Idag fick det bli en lite blandat kompott av sånt jag gillat på den dagliga webbsurfen. Är på väg i säng då jag vill vara pigg och rask imorgon. Ska måla köksluckor bland annat. Ska till Kalmar på tisdag med en kompis och besöka IKEA och Rusta bland annat. Vill köpa lite nytt till köket och en ny matta till vardagsrummet. Då vill jag att köket ska vara i alla fall nästan klart så jag kan börja greja med själva detaljerna. Det allra roligaste! Hoppas onsdagen varit bra. Här töar det äntligen och solen riktigt värmde i ansiktet på förmiddagen. Så skönt! Är verkligen svältfödd på sol....och urtrött på snö! Nu till dagens små glädjeämnen:

De här virkade skallrorna från Born With It tyckte jag var roliga:Brudpar i japansk Kokeshi-stil att pryda bröllopstårtan med, av Dandelion Land:

"Babushka Bunny" mönstersatser från Area Thrifty One:
Tovad katt från Furritales:Skyddsänglar från Saintly Silver:Mamma Katt med ungar från Wooly Good:Fina pappersfigurer att vika finns hos Fantastic Toys:


Ugglan "Kandi" från yOomii:Natti, natti! Kram, Lina

1 kommentar:

  1. Du hittar så mycket fint att man smäller av :) Det är så härligt att komma in här hos dig... Hm har jag sagt allt det här förut... känns som det ;)

    Kram Viktoria

    SvaraRadera