torsdag 11 mars 2010

Djur och natur....och monster!

Ingen dålig blandning! Blir inspirerad av så mycket just nu. Därför blir inläggen därefter. Våren, solen och min pågående köksrenovering. Allt gör mig sugen på pasteller, färgat glas, fina handarbeten och vackra textilier. Som söta karameller som smälter på tungan i takt med att snön smälter undan utanför köksfönstret. Längtar efter att se gräsmattan igen (älskar den så länge den inte ska klippas!). Snödroppar, schilla, krokus och tulpaner. Snart så. De ligger därunder snön och bara väntar på att få komma upp i ljuset. I väntan på det får vi njuta av annat som är vackert och som inspirerar och piggar upp.

Det här fina broderimönstret kostade bara $3 (drygt 20:-) och känns som ett måste då jag älskar ugglor! Har egentligen tillräckligt många projekt på gång redan och försöker lära mig att inte ständigt dra igång flera, men det här kunde jag inte motstå. Säljs av Expression Essentials som en pdf-fil som levereras via E-post. Smidigt och minimal väntetid. Toppen för en som vill ha allt NU!!!:Slängde med det här mönstret också, från samma ställe:Andra fina djur, från ugglor till elefanter, finns hos Buttercup Bloom, som återvinner avlagda lammullströjor genom att tvätta dem i varmt vatten för att materialet ska filta sig och sen sy ugglor och andra fina djur av dem:

Samma metod använder MM Wolter´s till sina enkla men underbart fina kaniner:Fina virkade ballerinor! Mönster från Handmade Kitty:De här fina mopsarna är broscher från MargaMarina:Virkade blomapplikationer från My Little Palette:
Crafty Is Cool säljer monstermönster (kul ord!):Skulle man vilja adoptera ett monster är Adopt An Alien rätt ställe:
4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag blir så glad att se alla fina saker du hittar på nätet. Jag fattar inte hur du gör?! Jag skulle vilja ha allt och samtidigt ingenting. Var gör man av alla saker???

  SvaraRadera
 3. Man gu så mycket coolt du hittar. Jag vill göra allt :-)
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 4. Du hittar alltid så mycket fint. Det är lika kul att titta in här varje gång :)

  Och apropå grytlapparna i min blogg, vilken bra idé, smart att använda dom som underlägg :)

  Trevlig helg till dig! Kram Viktoria

  SvaraRadera