tisdag 23 mars 2010

Tovat och sytt

Idag är det hängigt värre! Har åkt på nån maghistoria. Antagligen har jag fått i mig nåt olämpligt. Kurerar mig med Silicea (kisel-gel från hälsokosten) och Samarin och låter fortsatta köksrenoveringar vänta till imorgon. Skulle åkt till Kalmar och shoppat loss på IKEA och Rusta m.m. med en kompis idag, men lyckligtvis bestämde vi redan igår att ta det nästa vecka. Hade inte varit nån bra dag för det idag. Något annat som också piggar upp mig är fina tovade och sydda saker. Textila hantverk är verkligen det jag går igång på mest, med papperspyssel som mycket god tvåa. Här kommer några fina saker jag stötte på idag:

Små runda kaniner från Fairyfolk:
Där finns också tovade ekollon i olika varianter:
En fantasifullt kviltad nåldyna hittade jag hos Warm ´n´ Fuzzies:En cool broderad applikation för alla oss garnälskare! Från Mindy´s Embroidery:"Boo Boo Bunnies" kallas dessa. Man lägger en isbit i kaninen (gjord av frotté) och håller mot det ställe där man har slagit sig. Gullig tröst för både barn och vuxna tycker jag. Finns på samma ställe som applikationen:Räven "Rusty" kommer från Dog Daemona:En korg full med ryska dockor från Dolittle Design:Broderat fodral till CD-skivor från estniska Kuutydruk:Fina Waldorf-dockan "Louise" kommer från LouieLouieBeBe:Små fåglar i vårsolen från The Lavendar Tree:Till sist en minst sagt orginell nåldyna. Kallas på sajten för en "Manlig" nåldyna ;)
Finns hos Artona Stick:Nu ska jag bädda ner mig i soffan för en slapp TV-kväll. Orkar inget annat idag. Hoppas jag är på g igen imorgon. Ha en fin kväll! Kram, Lina

2 kommentarer:

  1. Vill bara säga tack för att du letar reda på sådana underbara saker att inspireras av! Allt är verkligen i min smak. Du hamnar på min favvolista, helt klart!

    SvaraRadera
  2. Hej! här kommer en liten krya på dej hälsning från mej med en önskan om att du får en bra onsdag! Ha det gott/ Leni

    SvaraRadera