onsdag 31 mars 2010

Påskpyssel

Snart är Påsken här. Mysigt! Påskmiddag med större delen av familjen, d.v.s. mamma, pappa och brorsan med familj. Annars mest myspys med bra filmer, böcker, god mat och fortsatt renovering av köket (faktiskt också riktigt mysigt då jag tar det i den takt jag känner för). Har påbörjat ett nytt broderi som ska bli framsida till en kudde. Det föreställer en tårta i flera våningar och går, förstås, i grönt och rosa (och lite lila m.m.). Tovar också på en påskkärring som mamma ska få på lördag. Bilder kommer så fort den är klar.
Här kommer lite annat fint som hör påsken till:

Instruktioner till hur man gör de här fina äggen finns på bloggen Such Pretty Things:Ett gäng gosiga påsklamm från Judy Elisabeth´s Flock:
Lilla kaninen "Foo Foo" kommer från Menwy74:Armband i härliga påsk-/vårfärger från SvaJewelry:Handmålade glasägg från Schemata:Tovade bebis-kycklingar från Loveable Treasures:Små busiga kaniner i filt från Jefita:Söta dekorationer till påskpartyt finns hos Lunatic Design:Sweet Memories Quilts erbjuder stickmönstret till dessa kaninfiltar helt gratis:

Gosig kaninkudde från Little Cottage Pillows:Härligt påskerbjudande från helgalna Adopt An Alien!:Nu väntar sängen. Har röjt i förråd idag och har fått ont i ryggen. Hoppas det går över till imorgon. Då ska jag till Löttorp och bunkra upp med påskmat. Hoppas alla haft en bra dag! Kram, Lina

1 kommentar: